Georgiana Popovici

Despre mine

Ma numesc Georgiana Popovici si sunt Doctor in Matematica, specialitatea Statistica Matematica, titlu obtinut la Universitatea din Bucuresti – Facultatea de Matematica si Informatica. Avand peste 20 ani de experienta de predare, ma bucur ca am reusit sa pregatesc cu succes o multime de candidati pentru examenele internationale A Level, GMAT si SAT in matematica si statistica.

Doresti si tu sa studiezi in strainatate, intr-un campus universitar cu un mediu de invatare deschis, dinamic si inovator? Poate ca scorurile tale GMAT, A level sau SAT nu sunt suficient de bune pentru a aplica la scoala ideala? Te astept sa ma contactezi, si, impreuna vom depasi punctele slabele ale studiului tau si te voi ajuta sa iti atingi potentialul si telul propus! Folosind metode de predare inovative, teste practice, te voi ajuta sa iti optimizezi prioritatile de invatare si vom stabili impreuna succesiunea subiectelor pe care sa le vizam in timpul lectiilor.

Activitate didactica

2022 - in prezent: Liceul International IOANID - Bucuresti - norma intreaga

2022 - 2023: Scoala Europeana Bucuresti (SEB) - Bucuresti - colaborator - IB diploma

2022 - 2023: Romanian Gifted School - Bucuresti - colaborator - IGCSE/AS/A level

2022 - Spark School (online school) - Transylvania College Cluj - colaborator (IGCSE)

2007 - in prezent: EdVenture School - Bucuresti - cursuri SAT & GMAT

2008 - 2022 : Profesor de matematica, Cambridge School of Bucharest

2006 - 2008 : Profesor de matematica, International School of Bucharest, ISB

2005 - 2016: Asistent universitar la Catedra de Probabilitati, Statistica si Cercetari operationale a Facultatii de Matematica si Informatica, Universitatea Bucuresti.

2002 – 2005: Preparator la Catedra de Probabilitati, Statistica si Cercetari operationale a Facultatii de Matematica si Informatica, Universitatea Bucuresti.

Activitate stiintifica

1. Domenii de interes: Statistica matematica (Inferenta statistica pentru serii temporale, Teoria sondajelor statistice, Simulare), Teoria Probabilitatilor

2. Articole publicate in reviste de specialitate: 8, dintre care 3 ISI.

3. Comunicari prezentate la conferinte nationale si internationale:

  • 2004 - A 7-a Conferinta a Societatii de Probabilitati si Statistica din Romania, Bucuresti, Facultatea de Matematica si Informatica (februarie 2004), unde am prezentat lucrarea:“Sume markoviene cu aplicatii in statistica”
  • 2006 - A 26-a Conferinta ”European Meeting of Statisticians”, Torun-Polonia (iulie 2006), unde am prezentat lucrarea intitulata:“Sums of independent GAR(1) processes”
  • 2006 - A 9-a Conferinta a Societatii de Probabilitati si Statistica din Romania, Bucuresti, Facultatea de Matematica si Informatica (aprilie 2006), unde am prezentat lucrarea: “Parameter estimation for GAR(1) processes by the EM algorithm”
  • 2007 - A 10-a Conferinta a Societatii de Probabilitati si Statistica din Romania, Bucuresti, Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica, ASE (aprilie 2007), unde am prezentat lucrarea: “On the behaviour of the AR(p) processes near the stationarity border”
  • 2008 - A 11 Conferinta a Societatii de Probabilitati si Statistica din Romania, Bucuresti, Facultatea de Matematica si Informatica (aprilie 2008), unde am prezentat lucrarea:“Studiu de simulare pentru procese AR(1) de tip exponential
  • 2010 - A 12 Conferinta a Societatii de Probabilitati si Statistica din Romania, Bucuresti, Universitatea Tehnica de Constructii (aprilie 2010), unde am prezentat lucrarea:“On some statistic properties of AR(2) processes involving Uniform distribution”

Cartea publicata:

STATISTICAL LAB USING THE R-SYSTEM

  • Autor: Georgiana POPOVICI
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 104

“Cea mai dedicata, draguta si deschisa profa de mate. Miss Georgiana ne indeamna mereu sa fim productivi, sa gandim logic, rapid, dar si corect! Matematica e mult mai simpla dupa ce iti explica miss G.

P.S. Este experta in meme-uri si are mereu bomboane pe masa!

Patricia Posea ”

“Mergeti pe mana Georgianei. Nu veti regreta! Calificarile sale in pregatirea extrascolara sunt cunoscute de mai mult timp. Marinescu Dan”

“Foarte draguta si implicata! Cosmina Alexandra”